Download algemene voorwaarden

 

Waarom www.bingzund.nl?

* U kunt bij www.bingzund.nl 24 uur per dag / 7 dagen in de week bestellen.
* Wij bieden altijd scherpe prijzen
* U kunt bestellen wanneer het u het beste uitkomt
* U hoeft de deur niet uit
* Alles wordt bij u thuisbezorgd
* U kunt zorgeloos en veilig bestellen

Vragen
Wanneer u vragen heeft over www.bingzund.nl, de bestelprocedure, de voorwaarden, een product of iets anders, kunt u ons altijd mailen: bingzund@xs4all.nl of bellen 06-20031857 of 013-5349193.

Belangrijkste punten:
* www.bingzund.nl is onderdeel van BingZund.
* Verzendkosten: Er wordt € 3,60 verzendkosten in rekening gebracht per bestelling ( bezorging binnen Nederland ), tenzij anders vermeld.
Brievenbuspostverzendingen zijn voor eigen risico.
Verzekerd vervoer binnen Nederland is mogelijk voor € 12.50 per bestelling.
* Betaling: Uw order wordt verwerkt na ontvangst van het factuurbedrag:
1) via het Ideal betalingssysteem (alléén betalingen middels nederlandse bankrekeningen)
2) op onze bankrekening, IBAN-nummer NL04 RABO 0185241174
* Verzending via o.a. TNT post.
- Buitenlandse tarieven op aanvraag.

Algemene voorwaarden

1. Toepasselijkheid
1.1. Alle voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten, welke via de website van BingZund/www.bingzund.nl afgesloten worden. Door totstandkoming van een vorm van bovenstaande overeenkomst, accepteert u uitdrukkelijk onze voorwaarden.
1.2. Alleen door schriftelijke toestemming van BingZund/www.bingzund.nl, zou er van de algemene voorwaarden kunnen worden afgeweken in uitzonderlijke gevallen.
1.3. BingZund/www.bingzund.nl heeft altijd het recht om de inhoud van de webwinkel en de algemene voorwaarden te wijzigen.

2. Aanbiedingen en overeenkomsten
2.1. In de webwinkel/winkel van www.bingzund.nl zijn aanbiedingen aanwezig. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
2.2. Een overeenkomst tussen u en www.bingzund.nl komt tot stand nadat er een bestelling is binnengekomen in ons archief, middels de bestelprocedure in onze webwinkel. U ontvangt hiervan automatisch een bevestiging.
2.3. De administratie van BingZund/www.bingzund.nl geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u aan www.bingzund.nl verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door www.bingzund.nl verrichte leveringen. BingZund/www.bingzund.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het plaatsen van een bestelling en dus het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.
2.4. BingZund/www.bingzund.nl behoudt zich het recht voor zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren.
2.5. Prijzen en specificaties kunnen zonder aankondigingen door BingZund/www.bingzund.nl gewijzigd worden.
2.6. BingZund/www.bingzund.nl garandeert niet de juistheid van de gegevens, die vermeld zijn op de website.
2.7. Aanbiedingen en gebruikte boeken worden niet teruggenomen.
2.8. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd in de originele gesloten verpakking.
2.9. Verzendkosten voor retourzendingen komen voor rekening van de klant.

3. Prijzen / betaling
3.1. Alle prijzen in de webwinkel van www.bingzund.nl zijn uitgedrukt in Euro's , inclusief de BTW en exclusief verzendkosten.
3.2. Alle bestellingen worden door BingZund/www.bingzund.nl per post bij u thuis bezorgd. Er wordt € 3,60 in rekening gebracht per bestelling tot 2kg. Verzekerd vervoer binnen Nederland is mogelijk voor € 12.50 per bestelling ( Brievenbuspost TNT ).
3.2.1 Genoemde verzendkosten gelden uitsluitend voor bezorging binnen Nederland.
3.3. Eventueel verleende kortingen zijn altijd eenmalig.
3.4. Alle bestellingen moeten vooraf aan ons worden voldaan.
3.4.1 U maakt het factuurbedrag van Uw bestelling over op het IBAN-nummer NL04 RABO 0185241174 van BingZund, o.v.v. Uw naam, adres en omschrijving van het bestelde artikel.
3.4.2 U maakt gebruik van het betalingssysteem IDEAL; het geld wordt direct overgeboekt op IBAN-nummer NL04 RABO 185241174 van BingZund.

4. Transport
4.1 Om uw product bij u thuis te bezorgen, maakt BingZund/www.bingzund.nl gebruik van o.a. TNT post.
4.2.Tijdens het transport van het door u bestelde product naar uw afleveradres is het risico voor U zelf indien U kiest voor standaard vervoer. Bij verzekerd vervoer ( Pakketpost ) is het transportrisico voor BingZund.
4.3. BingZund/www.bingzund.nl bepaalt de wijze van verzending, tenzij anders overeengekomen.
4.4. Leveringen vinden wereldwijd plaats.

5. Aflevering en levertijd
5.1. Producten worden altijd zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven afleveradres verzonden, onder voorbehoud van de dan aanwezige voorraad. Na ontvangst van Uw betaling is het ons streven de producten binnen 3 werkdagen aan te leveren m.u.v. nieuw te bestellen Engelse en Duitse boeken. Hiervoor geldt een levertijd van 4 tot 6 werkdagen na ontvangst van betaling.
5.2. BingZund/www.bingzund.nl geeft U bericht, wanneer er verzonden gaat worden.
5.3. Mocht de voorraad onverhoopt niet toereikend zijn, dan zullen wij contact met u opnemen en u een verwachte levertijd doorgeven. Wanneer u zich niet kunt vinden in deze leveringstermijn, kunt u zonder opgave van redenen en kosteloos de bestelling annuleren. Dit dient wel schriftelijk (e-mail) te gebeuren door u.
5.4. De door BingZund/www.bingzund.nl opgegeven levertijden zijn nooit te beschouwen als fatale levertijd, tenzij anders overeengekomen.

6. Afkoelingsperiode
6.1 Nadat u het door u bestelde product hebt mogen ontvangen, heeft u de bevoegdheid om binnen 7 werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met BingZund/www.bingzund.nl te ontbinden. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Aanbiedingsartikelen en speciaal voor U bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
6.2 Indien u de overeenkomst ingevolge artikel 6.1 van deze voorwaarden wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail of brief) aan BingZund/www.bingzund.nl te melden. U dient het product onmiddellijk terug te sturen naar BingZund/www.bingzund.nl. U kunt het product alleen retourneren indien het product nog in de originele onbeschadigde verzegelde staat is. U draagt zelf de kosten van en het risico voor het retourzenden.
6.3 De betalingen die u hebt verricht op het moment dat u de overeenkomst met BingZund/www.bingzund.nl aanging, zullen wij binnen 5 dagen, nadat BingZund/www.bingzund.nl het door u geretourneerde product heeft ontvangen, aan u crediteren (verzendkosten worden niet vergoed).
6.4 BingZund/www.bingzund.nl behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door uw schuld (anders dan die van BingZund/www.bingzund.nl of de leverancier) is beschadigd.
6.5 Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van BingZund/www.bingzund.nl schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal BingZund/www.bingzund.nl u hiervan schriftelijk (via e-mail) in kennis stellen. BingZund/www.bingzund.nl heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag in te houden.

7. Respect voor uw persoonlijke gegevens
7.1. BingZund zal uw persoonsgegevens opnemen en verwerken in een of meer bestanden. Het doel van deze verwerking is het door BingZund kunnen nakomen van de overeenkomst die u en BingZund/www.bingzund.nl zijn aangegaan, alsmede het kunnen doen van aan u persoonlijk gerichte aanbiedingen. Uw gegevens zullen NIMMER aan derden verstrekt worden.
7.2. De persoonlijke gegevens die verwerkt worden, zijn die gegevens welke u heeft ingevuld tijdens de bestelprocedure.
7.3. U kunt te allen tijde uw persoonlijke gegevens verstrekt krijgen, zoals die bij BingZund/www.bingzund.nl bekend zijn. Dit kunt u schriftelijk aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een overzicht verstrekken van de bij BingZund/www.bingzund.nl aanwezige gegevens.
7.4. Veilig bestellen: Als U producten bij www.bingzund.nl bestelt, dan is het nodig persoonlijke gegevens in te vullen. BingZund/www.bingzund.nl draagt er zorg voor dat al Uw persoonlijke gegevens veilig worden opgeslagen, door gebruik te maken van een beveiligde SSL verbinding voor het verzenden van Uw bestelling. Er worden geen klant- en betaalgegevens op het internet opgeslagen.

8. Toepasselijk recht
8.1. Op alle overeenkomsten, welke u heeft afgesloten met BingZund/www.bingzund.nl, is het Nederlands recht van toepassing.

BingZund is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nummer 18083128. 

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
BingZund kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van BingZund en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan BingZund verstrekt. BingZund kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM BINGZUND GEGEVENS NODIG HEEFT
BingZund verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan BingZund uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG BINGZUND GEGEVENS BEWAART
BingZund bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN
BingZund verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van BingZund worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. BingZund gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
BingZund maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van BingZund bij Google
zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres),
overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het
privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan BingZund te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. BingZund heeft hier geen invloed op.
BingZund heeft Google geen toestemming gegeven om via BingZund verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een
verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar bingzund@xs4all.nl. BingZund zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
BingZund neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van BingZund maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BingZund verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met BingZund op via bingzund@xs4all.nl. www.bingzund.nl is een website van BingZund. BingZund is als volgt te bereiken:
Postadres: Van Haestrechtstraat 79, 5051 VC Goirle
Vestigingsadres: Van Haestrechtstraat 79, 5051 VC Goirle
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 61571296
Telefoon: 06-20031857
E-mailadres: bingzund@xs4all.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.